Extra vinster och presentkort hos Paf.se

Prova på att spela bingo på nätet. Det är ett fantastiskt roligt sätt att fördriva tiden, vara social med andra spelare och chansen till att vinna pengar. I Underhållande syfte finns det få saker som slår en spännande omgång av bingo och samtidigt har du möjlighet att chatta med de andra deltagarna om i stort sett vad som helst. Dessutom har Paf.se garanterade vinster i potten två gånger i veckan.

Spela Paf bingo med garanterad pott

Varje tisdag och torsdag har du möjlighet att spela bingo online på club paf. Du kan då chatta och ha kul med Linda samtidigt som du har möjlighet att vinna den extra garantipotten som är på tisdagar mellan klockan 18.00-19.00 samt torsdagar 13.00–14.00. Paf bingo har en garanterad pott på 54 000 sek samt att de lottar ut presentkort. Deltar du i deras chatt tävling vinner du 100 kronor för varje rätt svar, dock max 200 kronor i timmen.

Bingo är ett sätt att umgås

Att spela bingo på club Paf är ett sätt att umgås digitalt med andra människor. Sitter du och spelar själv i din ensamhet har du möjlighet att chatta med andra deltagare på Paf vilket gör det till ett socialt spel. Samtidigt som du har roligt och chattar har du möjlighet att vinna de riktigt stora pengarna då du spelar bingo online.

För traditionen vidare och vinn pengar samtidigt

När du spelar online bingo så för du en lång och trogen tradition vidare. Bingo kom till Sverige på 60-talet och har i många år varit ett socialt sätt för människor att samlas samtidigt som de spelar och hoppas på tur. Ursprunget är betydligt äldre och uppstod i Italien på 1500-talet. Nu sker detta digitalt men vi samlas fortfarande kring spelet för att umgås och ha roligt samt hoppas att få ropa BINGO!

paf.se logga
99 Free Spins