Quizbingo hos paf.se

Gillar du bingo och quiz? Häng med på afterwork på fredag och delta i quizzen för att ha en chans att vinna ett presentkort till färgchansen på upp till 150 kronor! Svara på frågorna som chattvärden ställer i chattquizen för att vara med i tävlingen och ha en chans till vinst.

Såhär gör du för att delta

Mellan klockan 20.00 – 21.00 på fredag kan du vara med och delta i en rolig bingo och quiz i Färgchansen. Den som svara först vinner 50 kronor i presentkort. Det går att vinna upp till 150 kronor per spelare. Presentkortet kan sedan användas i olika butiker som skickas till dig antingen via ett sms eller e-mail beroende på vad du föredrar.

Regler och villkor

Detta erbjudande gäller endast vid angiven tid och dag. Vid varje rätt svar vinner du 50 kronor. Varje spelare kan vinna 150 kronor i presentkort. Var noga med att se till så att dina uppgifter stämmer på Paf-kontot för att vi enkelt ska kunna få tag i dig. Paf kan även styra över eventuella ändringar och när erbjudandet skall avslutas.

Var med i denna roliga kampanj

Nu på fredag är det äntligen dags för bingo och quiz där du har chans att vinna upp till 150 kronor i presentkort i Färgchansen vid rätt och snabbt svar på frågor. Det är i chatten med chattvärden som denna afterwork går av stapeln. Ett par dagar senare kan just du ha vunnit presentkort att shoppa för i många butiker.