Spela Bingo med Guldbricka

Klassikern bingo som är ett lottospel har fått ett ansiktslyft med en cool guldbricka. Bingo har länge varit en favorit bland många olika typer av spelare men är också ett bra sätt att samlas för att umgås med vänner och familj. Casinot Paf.se har vunnit månadens bingosida för deras bingo med guldbricka. Ett fräscht sätt att njuta av det klassiska spelet och samtidigt sätta guldkant på tillvaron.

Nytänk på en klassiker

Bingolotto blev extremt populärt i Sverige med Leif ”Loket” Olsson i spetsen på TV4 och gjorde att människor i alla åldrar började att spela bingo. Paf.se har skapat en modern twist på klassikern bingo där man använder en guldbricka i spelet för att öka spänningen. Guldbrickan gör att din radvinst dubblas. Så när du fått bingo på din bricka, om du har din guldbricka i raden, dubblas din vinst.

Lars-Åke klassikern 2-i-1 spelet

Lars-Åke Classic kombinerar bingospel med en frågesport där man svarar på frågor för att kunna fylla i sin bingobricka. Förr i tiden samlades man i bingosalar för att spela bingo men numera spelas det oftast hemifrån via internet. Detta gör att spelare från många olika länder kan samlas för att spela tillsammans. Det är en fantastisk möjlighet att träffa och spela med nya vänner.

Vill du sätta guldkant på bingospelet?

Att Paf.se korades till månadens bingosida bland många stora spelsidor är för att de har lyckats förnya bingospelet utan att det tappat sin själ och grundidé. Bingo med guldbricka där din vinstrad kan fördubblas är ett exempel på innovativt skapande. De har också introducerat Lars-Åke classic där de kombinerar traditionell bingo med frågesport vilket har visat sig vara mycket populärt. Under pandemin har många tvingats spenderat mer tid hemma, och ett trevligt bingospel med bekanta kan vara en avslappnande flykt från vardagen.