Bingo Betsson

Spelsajten Betsson är ett känt namn för de allra flesta. I huvudsak har Betsson fokuserat på sports betting, för att sedan utöka sitt utbud med olika casino- och pokerspel. Betsson erbjuder numera även på förstklassiga bingoupplevelser med ett flertal olika bingospel! Du kan bland annat välja mellan Bingo Billions, Bingo Bonanaza och 6 Card Bingo. Betsson Bingo är ett självklart val att kolla in om man är bingointresserad.

Fantastiska Bingo-bonusar hos Betsson

Betsson har i nuläget ingen specifik bonus för enbart bingospelen, men håll utkik! De adderar kontinuerligt nya bonusar till kampanjsidan som du enkelt når från deras hemsida. Är du inte medlem på Betsson och blir medlem idag finns dock ett saftigt välkomsterbjudande. Din första insättning dubblas upp till 5 000 kronor och du får hela 600 gratisspinn som ökar dina chanser att vinna fina priser hos Betsson.

Fördelaktiga kampanjer och riskfria spel

Betsson är en etablerad spelsajt och erbjuder hela tiden sina spelare nya, roliga och fördelaktiga kampanjer. Bland annat så får du ett riskfritt spel värt upp till 1 000 kronor på din första insättning med det enda kravet att du måste sätta in minst 200 kronor. Du riskerar som sagt ingenting med spelet, då det inte finns några omsättningskrav, och du får tillbaka din insats om du inte vinner någonting på spelet.

En bingosajt att besöka

Vill du spela bingo på en seriös sajt, med säkra anslutningar och säkra utbetalningar? Vill du ha möjligheten till många spännande kampanjer och bonusar? I så fall är Betsson Bingo helt rätt val för dig. Här finner du allt du kan önska när det gäller bekvämlighet och spelupplevelse, och sajten har populära bingospel att erbjuda i sin spelkatalog. Vi tror att i framtiden kommer Betsson att utöka sitt utbud av både bingospel och bingobonusar ytterligare, så håll er uppdaterade vad som sker hos Betsson!