paf.se logga
99 Free Spins

paf.se

Spelutbud hos paf.se

paf.se är ett Åländskt spelbolag som har växt sig riktigt stora i Sverige. De började med att erbjuda enarmade banditer på färjorna mellan Sverige och Finland och nu är det en av de mest populära spelbolagen i Sverige. Hos paf.se kan du både spela bingo, snurra på slots och betta på sport. De har helt enkelt hela paketet.

Bingospel hos paf.se

Bingosektionen hos paf.se är fantastisk. Det flins flera olika sporters bingospel att välja mellan och de har bland de bästa chatt- rummen. Ibland anordnar de även diverse chattävlingar eller möjligheten att fördubbla dina vinster på vissa rader. Hos Paf.se hittar du ett schema med vilka chatt-värdar som är i gång i olika bingorum på olika dagar. På så vis kan du alltid se till att spela när din favorit håller i chatten.

Exempel på bingospel hos paf:

  • Färgchansen
  • Bingo Variant
  • Cash & Carry Bingo
  • Lars-Åkes Classic
  • 75 nummers bingo
  • 90 nummers bingo

Jackpott i Bingo Variant

Bingo Variant är en av de mest populära bingospelen hos paf. I Bingo Variant hittar du nämligen jackpottar upp till en miljon kronor. Här kan du alltså vinna lite mer i andra bingorum om du har lite tur.

Bingo bonus hos paf

Just nu erbjuder paf.se alla svenska spelare som skapar ett nytt konto hos paf en välkomstbonus. välkomstbonusen är en typ av insättningsbonus där din första insättning till spelbolaget ger dig hela 99 free spins att nyttja i spelautomaten Night Sky. Dessa free spins är värda 1 krona styck och har inget omsättningskrav. Du kan nyttja dina free spins i 60 dagar därefter utgår de.

Därför bör du välja paf.se

paf.se erbjuder utöver bingo en helhetsprodukt. En sida där du alltså både kan spela bingo, slots och betting. Utöver det är det en av de socialaste bingositerna med den bästa personalen som du kan chatta med medan du spelar.

 

paf.se logga
99 Free Spins