Unibet Bingo logga
100% upp till 100kr

Unibet Bingo

Unibet Bingo är sajten som har just Bingospel i fokus och skiljer sig därför en del från den vanliga casinosajten. Här finner du ett flertal olika versioner av Bingo och hemsidan är både enkel och trevlig att använda sig av. Som ny kund får du ta del av en välkomstbonus, men du finner även återkommande kampanjer och erbjudanden att ta del av. Detta är en spelsajt som håller sig mycket neutral och passar på så vis för alla olika typer av människor.

Bonus och erbjudanden

Självklart ska man som ny kund få ta del av en Bingo bonus som gör att man känner sig lite extra uppskattad. Bonusen kan förändras med tiden, men för tillfället får du 250 kronor gratis när du har omsatt samma belopp på någon av de bingospel som finns. Det kan vara bra att veta om att man inte kan ta ut denna bonus i rena pengar, men allt som du vinner med hjälp av bonusen är dina att göra vad du vill med.

Med Unibet Bingo kan du även ha chansen att delta i sajtens lojalitetsprogram för Bingo-fantaster. Du tjänar dina poäng genom att köpa brickor och spela de mini-spel som företaget erbjuder. I takt med att du samlar poäng så fylls en mätare på. Mätaren visar vilken nivå du är på och för varje ny nivå kan du snurra igång lyckohjulet. Varje snurr ger en garanterad vinst och ju högre nivå du har uppnått, desto större belöning.

Unibet Bingo spelutbud

Hos Unibet Bingo finner du flera kategorier när det kommer till Bingospel. Utöver vanlig och traditionell Bingo finner du även Bingo mini-spel och Bingoturneringar. Många av spelen på turneringen eller den traditionella Bingon innehåller dessutom en mycket hög och progressiv jackpot, vilket de allra flesta spelare strävar efter att vinna. Vill du delta i en av Bingoturneringarna är det viktigt att du har koll på startdatum och tid. Med hjälp av dessa kan du se till att vinna extra pengar, medan du roar dig med de spel som du älskar mest.

När det kommer till Bingo mini-spel så finns det även här ett trevligt utbud av underhållning. Spelen som erbjuds är en salig blandning av Bingospel och slotmaskiner, vilket kan kännas som en rolig och trevlig omväxling. Många av de slots som erbjuds är mycket omtyckta och populära, dessutom har de en hög RTP som gör att spelaren kan känna sig tryggare med att kunna vinna. Använd dig av sajtens mini-spel för att samla poäng till lojalitetsprogramet.

Sammanfattning av Unibet Bingo

Vi är glada över att se att Unibet Bingo spelsajt är så neutral som den bara kan bli. Hemsidan har en mycket snygg design och du får tillgång till den direkt via mobilen om så önskas. Här finner du de mest klassiska Bingospel, men hittar också ett flertal turneringar och modernare versioner. Som ny spelare blir du välkomnad med 250 kronor helt gratis, när du har lyckats att omsätta samma belopp på någon av Bingospelen. Utöver spel och bonus kan du se till att kamma hem den riktigt stora jackpotten, eller varför inte följa hur tidigare turneringar har gått?

Unibet Bingo logga
100% upp till 100kr