Olika sorters bingo

Att spela på nätet är omåttligt populärt idag. Det pratas ofta om bordsspel som blackjack och roulette eller spelautomater från välkända tillverkare som NetEnt och Microgaming. Om det inte är kategorier som faller dig i smaken finns det dock andra enkla spelvarianter att ta del av, till exempel klassiska bingospel.

Vilken typ av bingo finns på nätet?

Att spela bingo på nätet fungerar ungefär på samma sätt som ett vanligt bingospel, men reglerna vad gäller exempelvis antal brickor och rader kan skilja sig lite beroende på vilken bingoform du väljer. Några exempel på bingo online är 75-bollars bingo och 90-bollars bingo. Brickorna ser olika ut i varianterna, liksom raderna och kolumnerna. När du fyllt en hel rad ska du ropa bingo, vilket gäller båda versionerna.

Så här går det till

När du har bestämt dig för en bingovariant som du vill spela köper du en bingobricka online, exempelvis hos Unibet. Du behöver inte markera numren som ropas ut själv och mjukvaran berättar för dig när du har vunnit. Det här gör att det är mycket enkelt att spela såväl bingo med 75 bollar som bingo med 90 bollar på nätet.

Testa att spela gratis

Trots att bingo är ett mycket enkelt spel kan det kännas ovant om du inte har spelat det på nätet tidigare. Då kan du testa på bingo gratis för att komma in i det. Om du registrerar dig hos Unibet får du testa på deras bingospel gratis i sju dagar och samtidigt ha möjlighet att vinna pengar. Därefter betalar du för dina brickor.