Nyheter på Aha Bingo

Aha bingo är stället för dig som gillar att spela bingo tillsammans med andra. En rolig detalj är att det är olika kända personer som ropar ut numren, till exempel Timbuktu. När man registrerar sig på Aha bingo får man en välkomstbonus att spela för som en extra skjuts mot storvinsten!

Nyheter just nu

Nu har det kommit en hel del nytt på Aha bingo. Något som ger mer bingo för pengarna är Aha Bingo Bingobank. Om du satsar minst 400 kronor får du 50 Gratisbrickor totalt! Håll koll på detta under veckan, nya brickor delas ut varje dag i olika bingorum. Detta blir en extra spännande vecka för dig som älskar att spela bingo.

Från Lunchlådan till VIP-timmen och Skattjakten!

Varje dag har du tillgång till tre spännande spel. Först ut är Lunchlådan som är varje dag mellan klockan 12-13. Du kan vinna både pengar och VIP-poäng här. Framåt kvällen kan du delta i VIP-timmen som startar klockan 18.30 där du kan vinna mer VIP-poäng. Slutligen deltar du i Skattjakten klockan 19.30 där du har chans att vinna ett hemligt pris, spännande! Med alla dessa nyheter har du större chans att vinna!

Håll koll på alla nyheter

Det lönar sig att hålla sig uppdaterad på alla nyheter som kommer. Det ökar dina vinstchanser och gör det ännu roligare att spela bingo. Titta in på sidan ofta och klicka på ”Nyheter”. Aha bingo ger dig chansen att koppla bort vardagen för en stund och ger ditt liv lite extra krydda. Pengarna du vinner kan du lägga på något du längtar efter

Aha Bingo logga
50 kronor gratis