Keno på bingosidor

När man spelar bingo på nätet så förekommer en del väntetid mellan spelen. Om du är en som lätt blir uttråkad medan du väntar och samtidigt vill maxa dina chanser till vinst så finns det fler spel, Keno exempelvis. Det är ett roligt spel med hög spänning som är vanligt förekommande på bingosidor.

Keno vs Bingo

keno bildKeno uppfanns för över 2000 år sedan i Kina och är ett av det äldsta hasardspelen. Visste du att det gick så bra för spelet så att en del av intäkterna gick till att finansiera en del av bygget av kinesiska muren? Keno liknar ett lotteri där slumpen avgör om du prickar in rätt nummer för att vinna. I Sverige etablerades bingo 1961-talet och har haft ett enormt genombrott sedan dess, även om det inte går att jämföra med keno.

Varför är keno så populärt?

Tycker du om att spela med siffror och gillar spänningen i att följa om nästa ropade nummer finns med på din spelplan? Bingo och keno skiljer sig åt och ger dig därför en varierad vinstchans. I bingospel tävlar du oftast mot andra och den som först får en full rad vinner. I keno spelar du mot dig själv och målet är att pricka in hela din satsade nummerserie på upp till 11 bollar.

Dubbla din upplevelse

Det allra bästa är att du kan spela båda spelen samtidigt. Keno erbjuds ofta på bingosidor, vilket ger dig chansen att testa spelet i pauserna mellan bingospelen eller under ett pågående spel beroende på vad du föredrar. Oavsett hur du vill satsa i dina brickspel så får du helt klart en spännande upplevelse när du spelar på två av världens mest populära nummerspel.