Kändisbingo

Ahabingo erbjuder sina spelare att komma och spela bingo tillsammans med några av Sveriges kändisar som bingovärdar. Det finns olika rum att välja på samt olika bingospel och du kan själv välja vilken kändis du vill ha som bollutropare. Du spelar mot andra medlemmar och den som får bingo först kammar hem priset.

Spela bingo gratis

Alla som registrerar sig får 50 kronor att spela bingo för gratis, följ bara instruktionerna och ta del av villkoren innan du börjar. Du kan spendera dessa i rummet Maxitrippen, där bland annat Anders som är känd från tv programmet arga snickaren är en av bingovärdarna eller så kan du välja Aha-rummet med Anders Timell som bingovärd. Aha-rummet är endast öppet mellan torsdag och lördag varje vecka.

Vad kan du göra mer på Ahabingo?

Inte bara kan du spela bingo med kändisar på Aha, du kan även, medan du väntar på att nästa bingospel börjar, testa lyckan på någon av deras slotspel eller chatta med andra spelare som är inloggade. Dessutom har de en anslagstavla full med nyheter och andra tävlingar som du kan delta i och som också fungerar som en samlingsplats för alla användare.

Mycket blandat nöje

Aha erbjuder en stor variation för sina spelare, med mycket olika spel och tävlingar. Dessutom har de tagit bingon ett steg längre än sina konkurrenter och låter dig som spelar att välja fritt bland kändisar i Sverige som bli din bingovärd under spelet. Du får även ta del av gratispengar när du registrerar dig som ny spelare och möjlighet att träffa andra medlemmar runt om i landet.

Aha Bingo logga
50 kronor gratis