Kampanjer Bingo.com

Om du är förtjust i spel, och i synnerhet att spela bingo, så är Bingo.com den perfekta underhållningen för dig. Där kan du inte bara spela bingo utan även delta i andra tävlingar så som att samla på skraplotter och få chansen att vinna en resa. Givetvis har du även chansen att vinna pengar.

Spela bingo gratis

Hos Bingo.com hittar du flera olika typer av bingospel och sätt att spela på. Dessutom får du en månads gratis bingo och flera free spins att spela för. Är du nybörjare på att spela bingospel så finns det speciella nybörjarrum att tillgå, där du kan kolla in spelen och lära dig hur det går till utan att delta, tills dess du känner dig redo att spela själv.

Spela och uppnå Bingo-lojalitet

Ju fler gånger du spelar på bingo och andra sorters spel så ökar din så kallade lojalitetsmätare. Det innebär att du hamnar på en högre nivå och får tillgång till olika kampanjer och erbjudanden. Det finns olika rum att spela i och för att hålla koll på vilken nivå du är på när du spelat kan du kolla i ett av bingo-rummen.

För vem passar bingo-spel?

Bingo är ett typ av spel som passar för den som gillar spänning och underhållning. Att spela bingo online blir ännu roligare när man kan göra det tillsammans med sina vänner och delta i turneringar. Det blir mycket mer än bara ett spel, det blir en social grej och ett sätt att skaffa nya, likasinnade vänner att chatta med under tiden man spelar.

Bingo.com logga
100% upp till 1000kr
+100 free spins