Bingo.com senaste bonus

Alla nya spelare som registrerar sig hos Bingo.com har möjlighet att ta del av deras välkomstbonus. När du sätter in 100 kronor får du hela 50 free spins på den populära spelautomaten Starburst från NetEnt. Dessutom får du tre stycken pokerbiljetter som samtliga är värda en euro styck. Dessa kan användas i deras Hexapro Poker.

Regler och villkor

Sedan den svenska spellagen infördes 2019 får svenska spelare endast utnyttja en bonus per licens. Det betyder att om du har använt en bonus hos någon systersajt till Bingo.com är du inte kvalificerad till detta välkomsterbjudande. Det berör alla sajter som ägs av Spooniker LTD, alltså Unibet, Storspelare, iGame och Maria Casino. Om inte, så är det fritt fram att ta del av bonusen.

Free spins utan omsättningskrav

En stor fördel med denna bonus är att de 50 free spins du får på Starburst är helt fria från omsättningskrav. Det betyder att du kan ta ut eventuella vinster på en gång. Dock måste du uppfylla kravet för minsta uttag vilket ligger på 200 kronor. Samtliga 50 gratissnurr är värda 1 krona styck vilket är det minsta du kan satsa på denna slot.

Ett konkurrenskraftigt välkomsterbjudande

Det som får detta välkomsterbjudande att sticka ut är det faktum att samtliga 50 free spins kommer utan krav på omsättning. Att veta att pengarna går att ta ut direkt vid en större vinst gör bonusen mer lockande. Bingo.com är dessutom ganska ensamma om att erbjuda free spins tillsammans med tre stycken pokerbiljetter vilket är ett stort plus i kanten.

Bingo.com logga
50 kr bonus utan omsättningskrav + 3 poker biljetter
50 cash spins + 3x poker biljetter