Big Tease Bingo Kampanjer

Om du är en bingo-älskare så är det här spelet för dig! Med de effekter och ljud och spel som erbjuds så får man nästintill känslan av att vara i den där spelhallen live. Big Tease Bingo erbjuder nästan alltid olika typer av kampanjer som insättningsbonus, återinsättningsbonus och givetvis gratisspel. Förutom erbjudandet till nya kunder finns det många månadsvisa kampanjer att ta del av när man väl blivit medlem.

Mycket att välja av

En positiv skillnad jämfört med svensk bingo online är att sidan har många fler medlemmar så man behöver sällan vänta mer än ett tiotal sekunder för att ett bingorum ska bli ledigt. Väljer man att gå med i Big Tease Bingo, kanske med en av deras kampanjer, ges man även möjlighet att spela gratis i deras Back Lot-rum. Skulle man tillfälligt ledsna på just bingo-spel så erbjuds även roulette, blackjack, poker och hot slots, var och en med tillgängliga bonusar.

Gemenskapen för spelare

Även om man nu inte kan spela bingo i England så kan man ändå prata med, och känna gemenskap med, andra bingos-pelare. Det finns nämligen ett väldigt bra chattrum där man kan dela med sig av tips, glädje, sorg eller vad helt man känner för. Det finns även chattspel och lagutmaningar. Chattrummet har beskrivits som ett av de bästa inom området och det kommer du förstå när du tittar in där.

Bra att veta

Big Tease Bingo har både bra support och snabba betalningar. Valutan på sidan ser man i brittiska pund men det är snarare nåt som ger en extra effekt eftersom sidan är på engelska också. Annars är det som vilken annan bingo-sida som helst men med extra många bra erbjudanden och speltillfällen. Även en ren nybörjare på bingo online kommer kunna ha kul här!