Best Bingo välkomstbonus och erbjudanden

Hos Best Bingo skapar du enkelt ett konto och som ny kund får du genast efter registreringen en välkomstbonus på 50 kronor. Den bonusen ger dig chansen att testa på olika bingospel helt gratis. När du sedan väljer att fortsätta spela kan du välja att ta emot en insättningsbonus som uppgår till 150 % av det insatta beloppet.

Värva en vän och få bonus

Förutom att du får en välkomstbonus när du registrerar dig själv kan du dra nytta av dina bekanta om de, precis som du, tycker om att spela bingo. Bland alla kampanjer finns en som heter Värva en vän. Den går ut på att du får ett visst belopp att spela för när den kompis du valt att värva registrerar sig och anger ditt användarnamn i rutan som är märkt ”Referral”.

Omsättningskrav på välkomstbonus

Om du väljer att ta emot en välkomstbonus som du använder på något av alla bingospel är det bra att känna till lite mer om omsättningskraven. Det går inte att ta ut bonuspengar från spelkontot, utan dessa måste du använda till att spela för. Om du sedan vinner gäller olika omsättningskrav beroende på vilka spel du har valt att satsa slantarna på.

En känsla av traditionell bingo, spänning och gemenskap

Bingo har spelats i alla tider. Det är ett spel som skapar gemenskap, glädje och ett uns av spänning när man väntar på att den sista siffran som saknas ska ropas ut. Hos Best Bingo hittar du allt du kan önska dig och lite till, och med hjälp av de generösa erbjudanden som casinot har kommer du aldrig bli besviken.

Best Bingo logga
150% upp till 1500 kr