Aha Bingo logga
50 kronor gratis

Aha Bingo

Aha Bingo är mer än bara en fantastisk spelsajt för den som älskar bingo. Företaget slog upp sina portar under 2007 och har på så vis mycket erfarenhet i branschen. Här har du inte enbart möjlighet att spela och vinna en hel del pengar, utan kan även komma i kontakt och lära känna andra spelare med samma intresse. Du hittar ett flertal olika varianter på det populära spelet och kan dessutom få ta del av två olika bonusar att spela för.

Bonus på Aha Bingo

Din första bonus får du samband med din registrering av ett konto och denna bonus delas enbart ut till nya medlemmar. I samband med registreringen får du nämligen 50 kronor att spela direkt för och dessa är helt utan krav på insättning eller omsättning. Utöver detta blir du välkomnad på ytterligare ett sätt när du gör din första insättning, vilket ger dig 100 kronor. Med denna bonus kan du välja mellan de olika bingospel som sajten erbjuder och du finner även ett flertal återkommande kampanjer och erbjudanden.

Vi får inte glömma att nämna Aha Bingo’s lojalitetsprogram som finns. I takt med att du spelar så samlar du på dig poäng och du får poäng för varje köpt Bingobricka. Dessa VIP-poäng kan du sedan använda i poängshoppen som finns på hemsidan och byta in poängen mot olika belöningar, bonusar och andra spännande överraskningar. Att vara VIP-medlem ger många fördelar, både när det gäller erbjudanden och bonusar, men även när det kommer till support.

Spelutbud på Aha Bingo

Det finns otroligt många olika typer av bingospel att använda sig av. En mycket rolig och unik detalj som Aha Bingo har, är att du kan spela med kändisar som utropare. Här hittar du människor som Carolina Gynning och Timbuktu, men kan även låta Gert Fykling se till att du får en full rad på brickan. Alla Bingospel som spelsajten erbjuder kommer med en jackpot. Jackpotten varierar ordentligt i belopp och kan vara allt från 1000-25.000 kronor, vilket inte är en dålig summa att lyckas ta hem.

Hos Aha Bingo hittar du den allra vanligaste typen av bingo, kallad 90-bolls bingo. Utöver denna finner du många spännande och moderna varianter av spelet, som t.ex. Lodrät variantbingo, mönsterbingo eller varför inte Maxitrippeln där du dessutom får möte en mycket arg utropare. Vill du spela med en norsk utropare och med norsk valtua så går även detta bra. Detta gäller dock enbart för ett alternativ av Bingo och resterande spel använder sig av svenska kronor.

Därför bör du välja Aha Bingo

Aha Bingo är tveklöst en av de bättre sajter för dig som älskar bingo. Designen på hemsidan är rolig och lekfull och du får även ta del av två olika bonusar när du registrerar dig och gör din första insättning. Utöver ett brett spelutbud för bingo-fantaster så hittar du även en sektion för andra typer av casinospel. Det är helt gratis att bli medlem och med lojalitetsprogrammet kan du samla på dig poäng som du senare byter in till härliga belöningar.

Aha Bingo logga
50 kronor gratis